Betingelser

Online betaling:

MH VinduesPudser modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Faktura sendes direkte til den oplyste email og vil blive fremsendt, den næst kommende hverdag efter vinduespoleringen. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

 

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Sikkerhed:

MH VinduesPudser modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Faktura sendes direkte til den oplyste email og vil blive fremsendt, den næst kommende hverdag efter vinduespoleringen. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Afrensning:

Vi tilbyder også afrensning af dine vinduer, hvis normal vinduespolering ikke er nok til at få bugt med skidtet. Kæmper du f.eks med malerrester eller andet, kan vi klare dette for dig ved forudgående aftale.

 

Indvendig vinduespudsning:

Ved indvendig vinduespolering er det kundens ansvar at sørge for, at vindueskarme og andet er ryddet inden vinduespoleringen foretages. Er dette ikke gjort, bliver det betragtet som et blokeret vindue og derfor ikke pudset.

 

Såfremt De ønsker en indvendig vinduespudsning skal denne bestilles i god tid. Enten pr. telefonisk henvendelse eller pr. e-mail: kc@mhviduespudser.dk og gerne minimum 4 dage før planlagt udvendig vinduespudsning.

Betalingsbetingelser:

Betaling skal ske senest 8 dage efter modtagelse af faktura, med mindre andet er aftalt. Efter forfaldsdato beregnes rykkergebyr på 100,00 kr. ved overskridelse af betalingsfristen.

Hvis ovenstående beløb ikke er indbetalt til os inden 10 dage fra dato, vil vi uden yderligere varsel sende denne sag til retslig inkasso hos Advokaternes Inkasso Service med deraf følgende yderligere udgifter for dig. Der vil i så fald blive tilskrevet yderligere et inkassogebyr på kr. 100,00, jfr. rentelovens § 9a, stk.1, jfr. stk. 3 og iht. inkassoloven.”

"Erhvervsdrivende rykkergebyr på 100,00 kr. ved overskridelse af betalingsfristen. + kompensationsgebyr på 310 kr." jf. rentelovens § 9a, stk. 3. 

 

Faktura sendes direkte til den oplyste email og vil blive fremsendt, den næst kommende hverdag efter vinduespoleringen.

Forgæves kørsel:

Hvis vores vinduespudser ikke har adgang til Deres bolig på den aftalte dag, vedlægges gebyr 250 kroner på Deres faktura pga. forgæves kørsel.

 

Reklamation:

Vores arbejde udføres med fuld tilfredshedgaranti. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med vores arbejde - skal der ringes til os inden for 24 timer efter aftalen og vi vil polere GRATIS. Uden at stille nogen spørgsmål...

Hvad bliver bl.a ikke vasket væk ved normal polering

  • Silikone/klistermærker og rester derfra (f.eks. nye vinduer)

  • Kalk (pas på med at spule vinduerne med haveslangen, da der efterlades kalkrester)

  • Cement, mørtel, maling, lak, olie og lignende

 

Vi fralægger os ethvert ansvar overfor ridsede vinduer. Ridser kan forekomme over noget tid på grund af vind og vejr og ikke på grund af vores behandling af Deres vinduer.

Virksomhedsinformation:

Knoldens.com-hjemmesiden (www.mhvinduespudser.dk) (www.mhvinduespudsning.dk) (www.knoldens.com) (www.knolden.com) (www.25949492.dk)(www.vinduespudning.dk) og andre bestillingsplatforme under navnet knoldens.com drives af MH Vinduespudser (CVR nr. 15816287)

- © 2016 - 2019 - MH Vinduespudser - kc@mhvinduespudser.dk - Solrød Strand - Roskilde - København - Cvr.15816287.

  • Facebook - sorte cirkel
  • Google+ - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
  • Tumblr - sorte cirkel